Väliaikainen toimintaohje asioidessasi Rostek-Tekniikka Oy:ssä

Hei,

Rostek-Tekniikka Oy pyytää noudattamaan seuraavia käytäntöjä asioidessasi yhtiössämme:

  • Pidä vähintäin kahden metrin etäisyys muista henkilöistä
  • Tuodessasi tai noutaessasi koneita tai tavaroita, voit kuitata rahtikirjat itse jonkun työntekijämme nimellä hänen nimenomaisella suostumuksellaan,  näin vältämme suoraa ja epäsuoraa fyysistä kontaktia
  • Pyydämme noudattamaan korkeaa varovaisuutta ja huolellista hygieniaa yleisten viranomaisohjeiden ja suositusten mukaisesti
  • Hallintomme (toimisto) toimii ensisijaisesti etänä, puhelimitse tavoitat meidät numerosta 040 – 649 4780 klo 8 – 16 arkisin, kiireellisissä asioissa muina aikoina voitte ottaa yhteyttä toimitusjohtaja Jarmo Koskiseen (040-5278116)

Kiitämme yhteistyöstä ja tsempataan tämä vaikea ajanjakso yhdessä !

We have made some changes due to the pandemia in our daily activities, please follow the guidelines below:

  • Keep minimum distance of 2m with other people
  • When collecting or delivering goods you can sign yourself the documents with a verbal permission from our employee
  • Please act according to the general rules and guidelines regarding the existing pandemic situation and please act with the highest possible care
  • The administrative staff is working remotely, please call on working days (8-16) 040 – 649 4780 or in urgent cases outside the normal office hours Mr. Jarmo Koskinen (040-5278116)

Thank you for your co-operation and stay safe and healthy !

Kalusto kuntoon kesäksi !

Nyt ehtii kunnostaa & huoltaa koneet ammattilaisen avulla !

KALUSTO KUNTOON KESÄKSI !

Henkilönostinten hyvä käyttöaste jatkuu suotuisana. Kevät näyttää lisäävän tekemistä taas tänäkin vuonna – tarjoamme Teille yhdistelmäpakettia koneidenne käyttöasteiden maksimoiseksi.

Ennakoiva huoltopaketti (akkusakset, akkukuukulkijat)
-10% listahinnasta (työ).
Sisältää normaali huollon, akkujen tarkastuksen, vuoden 2020 määräaikaistarkastuksen sekä koneen terveystarkastuksen.

Ennakoiva huoltopaketti (dieselsakset, kuukulkijat, hybridit)
– 10% listahinnasta (työ).
Normaali huolto (nostin + moottori) , määräaikaistarkastus vuodelle 2020 ja koneen terveystarkastus.

Käytämme Genien alkuperäisiä (OEM) osia ja toimimme ympäristövastuullisesti. Tarjous koskee maaliskuun 2020 loppuun mennessä tilattuja töitä. Tarjous koskee yleisimpiä henkilönostinmerkkejä.

    Keväällä ehdimme vielä kympittää (perusteellinen määräaikaistarkastus) – muun muassa Genie, JLG, SkyJack, Upright, Dino, Leguan, Dexter onnistuvat nopeasti ja kokemuksella Espoon keskuskorjaamollamme.

Ota yhteyttä niin laitetaan koneet huippukuntoon ! Akkusakset alle viikossa, dieselsakset samoin ja puomikoneet saatte takaisin työmaalle alle kahdessa viikossa !

Tilaa huolto / yhteydenotto http://www.rostek-tekniikka.fi/tarkastushuoltokorjaus/

info(at)rostek-tekniikka.fi           040-649 4780  
 

Mukava helmikuun alku – sää suosii ja puomit liikkuu

Genie ® ekstrakapasiteetin puomit lähdössä asiakkaille.

Tällä hetkellä pikatarpeisiin varastossa lähtövalmiina vielä yksi S-65XC™ puomi. Puomilla 454kg rajoitettu korikuorma ja 300 kg rajoittamaton kapasiteetti. Mukana myös telematiikkapaketti (Lift Connect™) jolla näet sijainnin, keskeiset parametrit sekä paljon relevanttia käyttötietoa – esimerkiksi polttoaineen tilanteen, lataustilanteen jne.

Kysy lisää !

Genie® takuukäytännöistä usein kysyttyä

Terex / Genie® Takuuehtojen Q/A 2020

Mitkä ovat Genie® henkilönostimien takuuehdot ?

Takuuehdot löytyvät uusissa nostimissa käyttöohjekotelosta.

Mitä takuu kattaa?

Valmistajan takuu kattaa itseliikkuvien puomien, saksien ja kurottajien osalta rakenneosat viiden vuoden ajan, sähkö- ja hydraulirakenneosat kahden vuoden ajan. Akkujen osalta takuu on yksi vuosi. Takuu sisältää takuunalaiset osat, työn ja rajatut kilometrikustannukset mutta ei matka-aikaa, joka veloitetaan asiakkaalta.

Moottoreiden sekä asennettujen lisälaitteiden osalta noudatetaan niiden valmistajien takuukäytäntöjä.

Mistä tiedän, onko koneeni takuun alainen tai onko mahdollinen vikatilanne takuuseen kuuluva?

Takuu katsotaan alkavaksi toimituksesta asiakkaalle. Valmistajan takuu kattaa vain virallisen maahantuojan tuomat koneet, rekisteröimme käyttöönoton ja ilmoitamme sen valmistajalle edellä mainittuna toimituspäivänä. Kannattaa aina olla yhteydessä suoraan meihin takuuasian selvittämiseksi ja korjaavien toimenpiteiden käynnistämiseksi.

Mitä takuu ei kata?

Takuu ei kata kuluvia osia eikä käyttövirheestä johtuvia tilanteita. Epäselvissä tapauksissa ottakaa yhteyttä niin selvitämme asian tarvittaessa päämiehemme avustuksella.

Mikä on Rostek-Tekniikan työn ja varaosien takuu, mikäli asia ei ole valmistajan takuun alainen?

Rostek-Tekniikka Oy noudattaa Teknisen Kaupan Liiton yleisiä myyntiehtoja (TK Yleiset 2010) ja Teknisen kaupan palveluiden yleisiä toimitusehtoja (TK Palvelut 2010) laite-, järjestelmä- ja palvelumyynnissämme (www.tekninen.fi/jasenyys/ yleiset-sopimusehdot). Selvennyksenä todetaan, että työn osalta takuumme kattaa 6 kuukautta osalta ja varaosien osalta Terexin varaosilla on vuoden varaosatakuu.

Kompakti akkusaksi GS™-1330m taas saatavilla !

Genie® julkisti BAUMA2019 messuilla ensimmäisen sähköisillä ajomoottereilla varustetun akkusaksensa, malli GS ™ -1330m. Tuote sai erittäin hyvän vastaanoton ja tuotanto ei pysynyt ihan ajan tasalla – nyt niitä taas saa ja laitamme juhlan kunniaksi tarjoushinnalla 7 350 eur alv0% koneita eteenpäin – kampanjahinta voimassa ystävänpäivään saakka. Alla lisätietoa koneesta ja muutama kuva mausteeksi.

Uudet Genie®:t ovat varustettuna Lift Connect™ telematiikkapaketilla jonka avulla voit seurata sijainti- ja käyttötietoja sekä selvittää käyttöön liittyviä kysymyksiä – ja paljon muuta. Soita ja kysy lisää Lift Connect™:sta, olemme tässäkin eturintamassa Lift Connect™ osaamisessa !

Lisätietoja saat http://www.genielift.co.uk tai Samilta 050- 3883739 tai Jarmolta 040-5278116. Kerromme mielellämme myös Terexin kattavasta takuusta jonka saat vain kauttamme.